Moja zgodba, zgodba Briketka

Kdo stoji za spletno trgovinico? 🙂

Če povzamem in vam opišem z največ dvema besedama: Ljubiteljica živali <3

Zdi se mi zelo pomembno, da ljudje vedo in spoznajo kdo je tisti, ki stoji za trgovino, blagovno znamko.
Brez težav se izpostavim in povem, da verjamem v zgodbo trgovine s kakovostno prehrano za ljubljenčke ter tudi to, da verjamem in zaupam blagovni znamki, ki jo prodajam.

Happy dog in Happy cat me spremljata že praktično celo življenje. Pred 25 leti se je moj dedek, zdaj žal že pokojni, odločil, da bo iz svojega hobija in ljubezni do živali ustvaril posel. Takrat se je že ukvarjal s pasjim frizerstvom, imel je svojo psarno z različnimi pasmami, oboževal je okrasno perutnino s katero se je rad udeležil razstav. Ker pa v tistem času še v Sloveniji ni bilo velike in dobre ponudbe kakovostne hrane za pse in mačke, se je odločil stvar premakniti. Po dolgem tuhtanju, preverjanju ponudbe se je brez razmišljanja odpeljal v Nemčijo k podjetju Interquell in v Slovenijo pripeljal novo blagovno znamko, že takrat zelo kakovostne prehrane za pse in mačke.

Kot vidite torej, me živali spremljajo vse moje življenje. Rada jih imam, obožujem preživljanje časa z njimi – pa naj imajo tačke, dlako, peruti, plavuti.. Vedno sem se rada ukvarjala z vsem, kar je povezano z našimi ljubljenčki, zato sem se po trdnem razmisleku odločila, da želim svojo poslovno pot nadaljevati v tem duhu – delati za živali, za njihove lastnike. Imam veliko znanja kar se tiče živali, njihove pravilne prehrane in kako na splošno shajati z njimi. Nimam nobene izobrazbe na tem področju – vsega sem se naučila sama ali s pomočjo ljudi, ki se s tem ukvarjajo. Ker me je to zanimalo. 🙂 Zato vam bom z veseljem svetovala in vam pomagala s svojim znanjem, da bodo vaši najboljši prijatelji veseli, zadovoljni ter zdravi.