O Briketek.si

Briketek.si je majhna spletna trgovinica, s ponudbo hrane in opreme za pse in mačke.

Sem velika ljubiteljica živali.  
Najbolj pomembno mi je, da so naši ljubljenčki zadovoljni, zdravi, veseli in polni življenja.
Živali so me obkrožale od rojstva naprej – od psov, mačk, okrasne perutnine, kuncev, miši, morskih prašičkov, ribic in ptičev. Ker smo vsi v družini pravi živaloljubci, brez njih enostavno ne moremo živeti.

Moj dedi se je v času življenja ukvarjal z vsem, kar je povezano z živalmi. Razstave okrasne perutnine, psarne, bil je tudi pasji frizer. Vendar je od vsega skupaj največ časa preživel v svoji pisarni, v podjetju, ki se je ukvarjalo z uvozom in prodajo hrane za živali.

 

Ta posel mi torej ni tuj. Odkar pomnim, v naši družini govorimo o hrani Happy dog in Happy cat 🙂 že vrsto let ta hrana velja za eno izmed najbolj kvalitetnih suhih in mokrih hran na tržišču. V vsem tem času se še vedno razvijajo, rastejo.
Svoje znanje in izkušnje želim deliti z vami.
Z vsem srcem zaupam in verjamem v to zgodbo ter v blagovno znamko, ki jo prodajam.

   “Dokler ne občutiš, kako je imeti rad žival, del tvoje duše ostane neprebujen” – Anatole France

Spoznajte še podjetje Interquell – proizvajalec hrane Happy dog in Happy cat:

“Dragi/-a ljubitelj/-ica psov,
naša družina (že tretja generacija) proizvaja, v bavarskem Wehringenu, hrano za živali najvišje kakovosti. Kot veliki ljubitelji psov in s tem povezanim prizadevanjem izdelave optimalne prehrane, smo za zdravje in vitalnost vašega psa razvili edinstvene recepture.
Naša posebnost: skrbno izbrana raznovrstnost naravnih sestavin. Surovine pridobivamo od domačih kmetovalcev in s tem osebno jamčimo za izvor naših sestavin. Naši izdelki vsebujejo samo visoko kakovostne beljakovine, ki jih dopolnjujejo dragocena zelišča, s svojimi zdravilnimi lastnostmi.
Happy Dog nudi psu takšno hrano, ki jo potrebuje. Za vsako velikost, za vsako potrebo, za vsako starost – od mladiča do starejšega psa.
Zanesite se: S Happy Dog hranite najvišjo nemško kakovost „Made in Germany“.
Za tem stojim s svojim imenom.
Georg Müller

S prisrčnimi pozdravi,
Vaš Georg Müller,
lastnik in direktor