Pomoč pri nakupu

Oddaja naročila

S pomočjo iskalnika v zgornjem desnem vogalu ali navigacijskega menija izberite želeno kategorijo ali izdelek.
Pri izdelkih, ki so na voljo v različnih variantah (barvah, pakiranju ali dimenzijah), najprej izberite ustrezno varianto (1), nato vpišite želeno količino (2) in kliknite gumb "Dodaj v košarico" (3).

 

S klikom na ikono košarice v zgornjem desnem vogalu spletne strani, se nato postavite v košarico.

V košarici najprej preverite vse izdelke ter v naslednjem koraku kliknite "Nadaljuj na blagajno"

Vnos osebnih podatkov

Kupci, ki kupujete na Briketek.si prvič, lahko enostavno ustvarite svoj uporabniški račun , ki vam pri naslednjem nakupu omogoča nakup z enostavno prijavo in brez ponovnega vnosa podatkov za dostavo. V uporabniškem računu boste lahko spremljali status svojega naročila, spremenili geslo.. To storite tako, da pod vnosom podatkov kliknete "Ustvarite račun"

Če ste pri svojem prejšnjem nakupu uporabniški račun že ustvarili, lahko v tem koraku izbere možnost nakupa kot registiran kupec.

Izbira načina dostave

Izbrani pogodbeni dostavljalec je podjetje GLS. V blagajni se poštnina preračuna sama, glede na znesek naročenih izdelkov.

Izbira načina plačila

Način plačila lahko izberete šele takrat, ko ste uspešno zaključili korak vnos osebnih podatkov.

Potrditev naročila

Ko ste vse podatke vnesli, izbrali način plačila, potrdite naročilo s "Kupite sedaj"

Sprememba naročila

V primeru, da želite spremeniti ali preveriti vaše naročilo, se s klikom na košarico v zgornjem desnem vogalu spletne strani, kadarkoli lahko vrnete na pregled naročila oz. vsebino košarice.
V primeru, da želite spremeniti količino izdelka, to storite tako, da v okence vpišete želeno količino in posodobite košarico.

Izdelek izbrišete iz košarice tako, da kliknete na oznako X pri izdelku.

Osebne podatke enostavno spremenite s spremembo vsebine v polju obrazca za vnos osebnih podatkov. Način plačila enostavno spremenite z izbiro druge razpoložljive možnosti.

V primeru kakršnihkoli težav pri oddaji naročila, nas lahko pokličete na 051 320 068 ali pošljete mail na info@briketek.si
Z veseljem vam bomo pomagali!